Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πολίτικη κουζίνα»... με ουράνιες συνταγές

Πολίτικη κουζίνα»... με ουράνιες συνταγές
Ήρθε η ώρα για να καθαρίσει το σιτάρι από την ήρα. Ήλθε η ώρα της Ορθοδοξίας!
(13/06/2007 17:00)
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για την Τουρκία. Η αναπόφευκτη σύγκρουση Κεμαλικών και Ισλαμιστών αποτελεί το προοίμιο αυτών που πρόκειται να ακολουθήσουν στη γείτονα χώρα. Το τεχνητό αυτό κρατίδιο δεν έχει πλέον κανένα μέλλον ούτε στην Ευρώπη αλλά ούτε στην Ασία. Και ας πάψουν κάποιοι να ονειροβατούν παίζοντας ως νηπιάζοντες αστεία διπλωματικά παιχνίδια που προκαλούν τον γέλωτα.
Στην ουσία το λεγόμενο βαθύ κράτος που στηρίζεται στην φοβέρα και τον τρόμο που εκπέμπει το στρατιωτικό καθεστώς απειλείται από το υποκειμενικά ανανεωμένο ισλαμικό κίνημα του Ερντογάν. Ένα θρησκευτικό κίνημα εκκολαπτόμενης και προσωρινά ελεγχόμενης βίας μέσω του οποίου επιχειρείται να εξιλεωθεί η φανερή στροφή του σύγχρονου ανθρώπου προς το Θεό. Οι ισλαμιστές και το στρατιωτικό κατεστημένο, ωστόσο, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αιωρούνται κατά το ήμισυ στο χείλος ενός απότομου γκρεμού. Αγνοούν πως η κρίση που έχει δημιουργηθεί είναι εκ Θεού και θα έχει ως φυσική εξέλιξη το διαμελισμό της «τεχνητά» κατασκευασμένης χώρας τους.
Όλα πλέον βαίνουν, όπως διαπιστώνεται εκ των ραγδαίων εξελίξεων, σύμφωνα με το θέλημα του Παντοκράτορα. Το γειτονικό αυτό κράτος, συνονθύλευμα πολλών διαφορετικών εθνοτήτων οδεύει εξ αιτίας της απληστίας του, των γενοκτονιών και των βιαιοτήτων που διέπραξε κατά το παρελθόν και διαπράττει ακόμη στην πλήρη αυτοδιάλυσή του. Και αυτό θα γίνει όσο και αν κάποιοι υψηλοί νοούμενοι παράγοντες ενδογενείς και εξωγενείς επιχειρήσουν υπό το πνεύμα του στενού οικονομικού συμφέροντος και της κερδοφορίας του τρόμου να το εμποδίσουν.
Πλησιάζει ο χρόνος που θα επιβεβαιωθούν τα όσα αποκάλυψαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γέροντας Παϊσιος αλλά και άλλες άγιες σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας μας. Μόνο οι τυφλοί στα μάτια και στην καρδιά και οι θρασύδειλοι του συστήματος αρνούνται να δουν τα τεκταινόμενα και σχεδιαζόμενα εκ του ουρανού.
Ήρθε ο καιρός Χριστιανοί μου για να δείτε ιδίοις όμμασι το τέλος αυτών των απίστων Ασιατών που με βία και πονηράδα απλώθηκαν παντού νομίζοντας ότι έχουν την ευλογία από τον Θεό για να κατακτήσουν όλα τα εδάφη. Οι δύστυχοι, αυτοί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν πατρίδα αλλά την απόκτησαν με αίμα αθώων συνεχίζουν να έχουν ακόμη στραμμένο το μάτι τους στα αμούστακα παιδιά, που τα γαλούχησαν και τα γαλουχούν, έτσι που αν σκοτώσουν θα πάνε στον παράδεισο!!! Βρέθηκε βλέπετε, ένας ψευδοπροφήτης ο Μωάμεθ που τους έκανε να πιστεύουν πως ο κύριος στόχος και σκοπός του ανθρώπου είναι να είσαι με το όπλο στο χέρι. Αυτοί οι άμοιροι περιφερόμενοι Ασιάτες που δεν είχαν πατρίδα, όπως προαναφέραμε και δεν πίστευαν πουθενά τώρα νομίζουν πως αποκλειστικά κατέχουν τον ουρανό.
Αυτή λοιπόν η χώρα που εσφαγίασε χιλιάδες χριστιανούς και εξανάγκασε εκατομμύρια άλλους να ασπαστούν βιαίως το Ισλάμ ( παιδομαζώματα, διώξεις) θα κατατροπωθεί με τη δύναμη του Χριστού, γιατί αυτό είναι το θέλημα του Τριαδικού Θεού, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, όπως σαφώς διαμηνύει ανοικτά πλέον και απροκάλυπτα ο ουρανός. Ο Παντοδύναμος ήδη είναι ολοφάνερο πως έχει στρέψει τα βέλη Του προς την άπληστη αυτή χώρα αλλά και προς όλες τις χώρες εκείνες σε Ανατολή και Δύση στις οποίες κυριαρχεί το πνεύμα της απληστίας και της αθεΐας. Επιζητεί εδώ και τώρα διακαώς την επαναφορά στην σωτήρια οδό της τριαδικής αλήθειας, η οποία είναι η μόνη που φέρνει τον άνθρωπο στην πρωτινή σχέση με το Δημιουργό Θεό. Τα ευλογημένα και ποτισμένα με αίμα ελληνικά χώματα θα δείτε πως γρήγορα θα ξανακαρπίσουν νέες άγιες μορφές που θα ευαρεστούν τον Παντοκράτορα.
Και η λεγόμενη Τουρκία είναι απολύτως βέβαιο και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως πως εν μία νυκτί θα αυτοδιαλυθεί κατά το παράδειγμα της πάλαι ποτέ ισχυρής άθεης Σοβιετικής Ένωσης. Έτσι και το χιλιο -τραγουδισμένο ποθούμενο του μαρμαρωμένου βασιλιά που έχει να κάνει με την επιστροφή των λαών στην Ορθοδοξία θα επιτευχθεί.
Και στο σημείο τούτο θα πρέπει να επισημανθεί πως οι σύγχρονοι θρησκευτικοί ταγοί θα πρέπει να αφήσουν τα φλερτ με την μιαρά εκκοσμίκευση και την πλουτοκρατία και να ανασκουμπωθούν για τη Μεγάλη Ελλάδα. Να εργαστούν πυρετωδώς, ώστε να ετοιμασθούν οι νέοι φλογεροί και τολμηροί ιεραπόστολοι, όμοιοι αυτών των Αποστόλων και των αγίων διαδόχων τους που θα επιφορτισθούν το θεάρεστο έργο της συνειδητής επαναφοράς των αλλοθρήσκων στην Ορθόδοξη λυτρωτική διδασκαλία. Ιεραπόστολοι που θα επαναφέρουν το αρχαίο μεγαλείο και τη μεγάλη ισχύ των ελληνοχριστιανικών αρχών και ιδεωδών που αποτελούν το κλειδί για τη σταθερή μετάβαση στα θεία ουράνια δώματα. Και να είστε βέβαιοι πως η επικράτηση του τριαδικού δόγματος θα είναι το αποκορύφωμα της παγκόσμιας και αιώνιας δυναστείας των ουρανών.
Γιατί, είναι γνωστό ότι η Ελλάδα μας δεν ήταν μικρή. Υπήρξε ανέκαθεν τόπος ευλογίας, από τότε που απέμεινε ως μοναδικό ζωντανό τμήμα της χαμένης Ατλαντίδας, διαφυλάσσοντας κυρίως στην αρχαϊκή γλώσσα, τον πολύτιμο εναπομείναντα θησαυρό ενός μεγάλου αρχαίου πολιτισμού. Όμως την καταπάτησαν, την λεηλάτησαν και πήραν όλα τα εδάφη, εξ αιτίας της κατά διαστήματα χαλαρότητας της σχέσης των Ελλήνων με τον Παντοκράτορα Θεό.
Ακόμη και σήμερα στη γειτονική Τουρκία άνθρωποι με διαβολική ώθηση προσπαθούν και τώρα να αρπάξουν και εποφθαλμιούν τα ελληνικά πανέμορφα νησιά και την ηλιόλουστη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Αλλά τώρα πρέπει να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα για να καθαρίσει το σιτάρι από την ήρα. Ήρθε η ώρα για να επικρατήσει η πολυπόθητη ειρήνη στη γη που επί αιώνες μαστίζεται από τα παρδαλά αυτά σκευάσματα των αλλοθρήσκων. Ήρθε η ώρα να συντριβούν και να διασπαστούν και να πάνε από εκεί που ήρθαν, οι νοοτροπίες και οι ψευτο -φιλοσοφίες που απομακρύνουν το πιο τέλειο δημιούργημα, τον άνθρωπο από το Δημιουργό Θεό και υποσκάπτουν το όλο έργο της δημιουργίας με μία σειρά θηριωδών εγκλημάτων...
Ήρθε η ώρα που η αγία μας Πόλη της κεντρικής Ελλάδος, η Κωνσταντινούπολη πάλι να λάμψει. Ήρθε η ώρα η Ορθόδοξη Ελλάδα να ξαναγίνει το στολίδι του Κυρίου. Ήρθε η ώρα που από τον περίφημο Ναό της Σοφίας του Θεού, την δική μας Αγιά Σοφιά θα εκπέμπονται ευχαριστήριες προσευχές και δοξολογικοί ύμνοι στον Σωτήρα Ιησού Χριστό. Ήρθε η ώρα της τριαδικής επικράτειας σ’ όλη τη γη.
Μετά το κτύπημα στην αθεΐα της Σοβιετικής Ένωσης βρισκόμαστε στα πρόθυρα του τέλους του Ισλάμ, όσο και αν κάποιοι άθεοι λογικοκράτες και οπαδοί σατανικο-διαφωτιστικών ρευμάτων πιστεύουν και καλλιεργούν αντίθετες απόψεις. Η γλυκιά μας Μητέρα, η Παναγία μας ήδη με συνεχή θαύματα σε σύγχρονες μουσουλμανικές κοινωνίες προετοιμάζει το έδαφος της μεγάλης επιστροφής. Ως πύλη μετάγουσα στον ουρανό η Αγία μας Θεοτόκος ανοίγει την πύλη της αναγεννήσεως των λαών. Ως λουτήρ εκπλύνων συνείδησιν η Παναγία μας αναβλύζει τον πολύρρυτον ποταμόν στον οποίο θα βαπτισθούν στο όνομα της Αγίας Τριάδας εκατομμύρια καταπονημένες, ταλαιπωρημένες και κατατρεγμένες ανθρώπινες ψυχές.
Γιατί είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι ο ασάλευτος πύργος της Εκκλησίας εναποθέτει μεθοδικά τον σπινθήρα για να ανάψει και πάλι η φλόγα της ορθόδοξης πίστεως, που θα ζεστάνει τις καρδιές και θα φωτίσει το νου των δυστυχισμένων αυτών λαών, ώστε με ασφάλεια να οδεύουν στην οδό της αληθείας.
Γιατί Χριστιανοί μου ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν θυσιάστηκε άσκοπα για τον κόσμο. Θανατώθηκε για εμάς προσωπικά. Δια του σταυρικού θανάτου, λένε οι άγιοί μας ολοκληρώνεται το έργο της ομοουσίου Αγίας Τριάδας. Ο Τριαδικός αυτός κρίκος είναι άλλωστε και το μεγάλο επίτευγμα του Πατρός. Ο ουρανός σιγά –σιγά αρχίζει τώρα να γαληνεύει. Ο Βελζεβούλ αφού επί αιώνες και υπό την ανοχή του Υψίστου δοκίμασε την ανθρωπότητα, τώρα καίγεται και τιμωρείται. Και τα φτερά αυτών των αλαζόνων που απέμειναν να τον πιστεύουν και να τον ακολουθούν θα πέσουν σιγά -σιγά. Και αυτό θα συμβεί γιατί ήλθε τώρα Χριστιανοί μου η ώρα της Ελλάδος.
Γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια του Θεού. Στραφείτε στον ουρανό και βιώστε το πως ο Κύριος αγαπά τον κόσμο που δημιούργησε. Σηκώστε τα χέρια και την καρδιά σας σ’ Αυτόν που δημιούργησε αυτή την αρμονία. Αγαπήστε την πατρίδα και το Θεό για να έχετε ευλογία. Κάντέ το τώρα που ουρανός και γη συμμαχούν και κατατροπώνουν τους Αντίχριστους. Γυρίστε την πλάτη και σταματήστε τα κάθε λογής ναρκωτικά που τεχνηέντως σας σερβίρουν. Κλείστε τα αυτιά σας στα άθεα βελάσματα, από όπου και αν αυτά προέρχονται. Σηκώστε το κεφάλι στον Χριστό μας. Μετανοήστε για να συμμετάσχετε στην δοξολογική αδιάλειπτη μελωδία που σαλπίζουν οι άγγελοι. Μελωδία για τα αυτιά των πιστών. Κρότος και πόνος αβάσταχτος επερχόμενης βίαιης καταστροφής παρόμοιας μ’ αυτή των τειχών της Ιεριχούς υπό του Ιησού του Ναυή αντίστοιχα για τα αυτιά των απίστων.

Καλή φώτιση
Ένας δούλος Κυρίου

Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας Τεύχος 79 ΜΑΙΟΣ 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου